Cheese and microbes

A scientific overview of the association of microbes with cheese, through the lens of select cheese varieties that result due to surface mold ripening, internal mold ripening, rind washing, cave aging, or surface smear rind development.

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Donnelly, Catherine W., editor (editor)
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: Washington, DC : ASM Press [2014]
Colección:Wiley ebooks.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b46127379*spi
Descripción
Sumario:A scientific overview of the association of microbes with cheese, through the lens of select cheese varieties that result due to surface mold ripening, internal mold ripening, rind washing, cave aging, or surface smear rind development.
Descripción Física:1 recurso electrónico (xii, 333 páginas) : ilustraciones (blanco y negro y color)
Formato:Forma de acceso: World Wide Web.
Bibliografía:Incluye referencias bibliográficas e índice.
ISBN:9781555818593
9781683673446
9781628708714
9781683671039