Cheese and microbes
A scientific overview of the association of microbes with cheese, through the lens of select cheese varieties that result due to surface mold ripening, internal mold ripening, rind washing, cave aging, or surface smear rind development.
Otros Autores: | |
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Formato: | Libro electrónico |
Idioma: | Inglés |
Publicado: |
Washington, DC :
ASM Press
[2014]
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Colección: | Wiley ebooks.
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Acceso en línea: | Conectar con la versión electrónica |
Ver en Universidad de Navarra: | https://innopac.unav.es/record=b46127379*spi |
Sumario: | A scientific overview of the association of microbes with cheese, through the lens of select cheese varieties that result due to surface mold ripening, internal mold ripening, rind washing, cave aging, or surface smear rind development. |
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Descripción Física: | 1 recurso electrónico (xii, 333 páginas) : ilustraciones (blanco y negro y color) |
Formato: | Forma de acceso: World Wide Web. |
Bibliografía: | Incluye referencias bibliográficas e índice. |
ISBN: | 9781555818593 9781683673446 9781628708714 9781683671039 |