The rise of obesity in Europe a twentieth century food history

Bringing together a range of case studies from nine European countries, this book provides a comprehensive examination of the transition from under-nutrition to obesity, offering the historical context to these vitally important contemporary issues.

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: International Commission for Research into European Food History. Symposium (-)
Otros Autores: Oddy, Derek J. (-), Atkins, Peter J., Amilien, Virginie
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: Farnham, England ; Burlington, VT : Ashgate 2009.
Colección:EBSCO Academic eBook Collection Complete.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b4049570x*spi
Descripción
Sumario:Bringing together a range of case studies from nine European countries, this book provides a comprehensive examination of the transition from under-nutrition to obesity, offering the historical context to these vitally important contemporary issues.
Descripción Física:xv, 246 p. : il
Formato:Forma de acceso: World Wide Web.
Bibliografía:Incluye referencias bibliográficas e índice.
ISBN:9780754693956
9780754676966
9786612295300