Sociology on the menu an invitation to the study of food and society

Sociology on the Menu is an accessible introduction to the sociology of food. Highlighting the social and cultural dimensions of the human food system it encourages us to consider new ways of thinking of the everyday act of eating.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Beardsworth, Alan, 1945- (-)
Otros Autores: Keil, Teresa, 1935-
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: London ; New York : Routledge 1997.
Colección:EBSCO Academic eBook Collection Complete.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b38502768*spi
Descripción
Sumario:Sociology on the Menu is an accessible introduction to the sociology of food. Highlighting the social and cultural dimensions of the human food system it encourages us to consider new ways of thinking of the everyday act of eating.
Descripción Física:x, 277 p.
Formato:Forma de acceso: World Wide Web.
Bibliografía:Incluye referencias bibliográficas (p. 260-270) e índice.
ISBN:9780203428719