Reviews of Physiology, Biochemistry and Pharmacology, Vol. 164
T. Hara, I. Kimura, D. Inoue, A. Ichimura, and A. Hirasawa: Free fatty acid receptors and their role in regulation of energy metabolism. B. Nilius and G. Appendino. Spices: the savory and healthy science of pungency.
Autor Corporativo: | |
---|---|
Otros Autores: | , , , , , , |
Formato: | Libro electrónico |
Idioma: | Inglés |
Publicado: |
Cham :
Springer International Publishing
2013.
|
Colección: | Reviews of Physiology, Biochemistry and Pharmacology ;
164. Springer eBooks. |
Acceso en línea: | Conectar con la versión electrónica |
Ver en Universidad de Navarra: | https://innopac.unav.es/record=b3299834x*spi |
Sumario: | T. Hara, I. Kimura, D. Inoue, A. Ichimura, and A. Hirasawa: Free fatty acid receptors and their role in regulation of energy metabolism. B. Nilius and G. Appendino. Spices: the savory and healthy science of pungency. |
---|---|
Descripción Física: | V, 116 p., 16 il., 14 il. col |
Formato: | Forma de acceso: World Wide Web. |
ISBN: | 9783319009964 |