Reviews of Physiology, Biochemistry and Pharmacology, Vol. 164

T. Hara, I. Kimura, D. Inoue, A. Ichimura, and A. Hirasawa: Free fatty acid receptors and their role in regulation of energy metabolism. B. Nilius and G. Appendino. Spices: the savory and healthy science of pungency.

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: SpringerLink (-)
Otros Autores: Nilius, Bernd (-), Amara, Susan G., Lill, Roland, Offermanns, Stefan, Gudermann, Thomas, Petersen, Ole H., Jahn, Reinhard
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: Cham : Springer International Publishing 2013.
Colección:Reviews of Physiology, Biochemistry and Pharmacology ; 164.
Springer eBooks.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b3299834x*spi
Descripción
Sumario:T. Hara, I. Kimura, D. Inoue, A. Ichimura, and A. Hirasawa: Free fatty acid receptors and their role in regulation of energy metabolism. B. Nilius and G. Appendino. Spices: the savory and healthy science of pungency.
Descripción Física:V, 116 p., 16 il., 14 il. col
Formato:Forma de acceso: World Wide Web.
ISBN:9783319009964