Globalization and food sovereignty global and local change in the new politics of food

With perspectives drawn from Europe, the Americas, Asia, Africa, and Australia, Globalization and Food Sovereignty is the first comparative collection to focus on food sovereignty activism worldwide.

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Andrée, Peter, 1970- (-), Ayres, Jeffrey McKelvey, Bosia, Michael J., Mássicotte, Marie-Josée
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: Toronto ; Buffalo ; London : University of Toronto Press [2014]
Colección:EBSCO Academic eBook Collection Complete.
Studies in comparative political economy and public policy ; 42.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b32206999*spi
Descripción
Sumario:With perspectives drawn from Europe, the Americas, Asia, Africa, and Australia, Globalization and Food Sovereignty is the first comparative collection to focus on food sovereignty activism worldwide.
Descripción Física:xi, 376 p.
Formato:Forma de acceso: World Wide Web.
Bibliografía:Incluye referencias bibliográficas e índice.
ISBN:9781442696860