Contamination des sols transferts des sols vers les plantes

Countless crises concerning the food industry have provoked consumers to demand a right to safe food. This work gives an overview of current knowledge on how organic pollutants and trace elements in the soil are transferred to livestock.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Feix, Isabelle (-)
Formato: Libro electrónico
Idioma:Francés
Publicado: Les Ulis : EDP Science : ADEME Editions 2005.
Colección:EBSCO Academic eBook Collection Complete.
Sols et transferts.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b31848941*spi
Descripción
Sumario:Countless crises concerning the food industry have provoked consumers to demand a right to safe food. This work gives an overview of current knowledge on how organic pollutants and trace elements in the soil are transferred to livestock.
Descripción Física:iii, 413 p. : il
Formato:Forma de acceso: World Wide Web.
Bibliografía:Incluye referencias bibliográficas (p. 141-156).
ISBN:9782759802616
9781423744795
9781280960581