Nutritional aspects of osteoporosis

This book is based on the presentations given at the 5th International Symposium on Nutritional Aspects of Osteoporosis held in Lausanne, Switzerland in 2003.

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Burckhardt, Peter (-), Dawson-Hughes, Bess, Heaney, Robert Proulx, 1927-
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: Amsterdam ; Boston : Elsevier/Academic Press 2004.
Edición:2nd ed
Colección:EBSCO Academic eBook Collection Complete.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b31665494*spi
Descripción
Sumario:This book is based on the presentations given at the 5th International Symposium on Nutritional Aspects of Osteoporosis held in Lausanne, Switzerland in 2003.
Descripción Física:xxvii, 458 p. : il
Formato:Forma de acceso: World Wide Web.
Bibliografía:Incluye referencias bibliográficas e índice.
ISBN:9780080551104