Peix i sal història lèxica de la saladura

Peix i sal. Història lèxica de la saladura és un recorregut per les paraules que componen el lèxic valencià dels peixos salats. A la costa mediterrània, la sardina, l'aladroc, la melva, el bísol, el marraix i altres éssers marins són un aliment bàsic de sabor potent i suggeridor. Uns sabors que...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Universitat d'Alacant. Departament de Filologia Catalana, entitat editora (entitat editora)
Otros Autores: Llorca Ibi, Francesc-Xavier, 1964 autor (autor)
Formato: Libro
Idioma:Catalán
Publicado: Alacant : Universitat d'Alacant, Departament de Filologia Catalana 2023
Colección:Biblioteca Rafael Alemany Ferrer ; 3
Materias:
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991009816839006719
Descripción
Sumario:Peix i sal. Història lèxica de la saladura és un recorregut per les paraules que componen el lèxic valencià dels peixos salats. A la costa mediterrània, la sardina, l'aladroc, la melva, el bísol, el marraix i altres éssers marins són un aliment bàsic de sabor potent i suggeridor. Uns sabors que ens apleguen també a través de la veu dels seus protagonistes.
Notas:Notes, glossari, bibliografia: pàgines [163]-177
Descripción Física:182 pàgines : il·lustracions ; 21 cm
ISBN:9788413022291