Peix i sal història lèxica de la saladura
Peix i sal. Història lèxica de la saladura és un recorregut per les paraules que componen el lèxic valencià dels peixos salats. A la costa mediterrània, la sardina, l'aladroc, la melva, el bísol, el marraix i altres éssers marins són un aliment bàsic de sabor potent i suggeridor. Uns sabors que...
Autor Corporativo: | |
---|---|
Otros Autores: | |
Formato: | Libro |
Idioma: | Catalán |
Publicado: |
Alacant :
Universitat d'Alacant, Departament de Filologia Catalana
2023
|
Colección: | Biblioteca Rafael Alemany Ferrer ;
3 |
Materias: | |
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull: | https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991009816839006719 |
Sumario: | Peix i sal. Història lèxica de la saladura és un recorregut per les paraules que componen el lèxic valencià dels peixos salats. A la costa mediterrània, la sardina, l'aladroc, la melva, el bísol, el marraix i altres éssers marins són un aliment bàsic de sabor potent i suggeridor. Uns sabors que ens apleguen també a través de la veu dels seus protagonistes. |
---|---|
Notas: | Notes, glossari, bibliografia: pàgines [163]-177 |
Descripción Física: | 182 pàgines : il·lustracions ; 21 cm |
ISBN: | 9788413022291 |