Co-creation of brand value. The new source for competitive advantage
En vista de la novetat i la creixent importància del concepte de cocreació de marca, aquesta tesi pretén desenvolupar un marc de referència que ajudi els professionals del branding a utilitzar la cocreació de marca com a font d'avantatge competitiu per a les seves empreses. El marc de la creac...
Autores Corporativos: | , |
---|---|
Otros Autores: | , |
Formato: | Tesis |
Idioma: | Inglés |
Publicado: |
[Barcelona] :
Universitat Ramon Llull
2017
|
Materias: | |
Acceso en línea: | Accés lliure |
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull: | https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991009655608506719 |
Sumario: | En vista de la novetat i la creixent importància del concepte de cocreació de marca, aquesta tesi pretén desenvolupar un marc de referència que ajudi els professionals del branding a utilitzar la cocreació de marca com a font d'avantatge competitiu per a les seves empreses. El marc de la creació de marca s'ha construït a partir d'una extensa anàlisi de la literatura existent i cobreix una àmplia gamma de conceptes, entre els quals el valor, l'avantatge competitiu i la marca, des de les perspectives de la teoria de gestió i cultura de consum. La investigació es basa en enquestes qualitatives a professionals del branding per validar el marc de referència i proporcionar insights sobre com es poden enfrontar les empreses al procés de cocreació del valor de marca. El valor d'aquesta tesi rau en la descripció holística del procés de cocreació del valor de marca, la creació d'un marc de referència per guiar els professionals en la seva feina diària i la validació d'aquest marc amb una mostra rellevant d'experts en branding. |
---|---|
Descripción Física: | 1 recurs en línia (395 pàgines) També disponible en paper |