Guideline fortification of food-grade salt with iodine for the prevention and control of iodine deficiency disorders

Detalles Bibliográficos
Autor principal: World Health Organization (author)
Autor Corporativo: World Health Organization, author (author)
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: Geneva : World Health Organization 2014.
Materias:
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991009622064006719
Search Result 1
por World Health Organization
Publicado 2021
Libro electrónico
Search Result 3
por World Health Organization
Publicado 2016
Libro electrónico
Search Result 4
por World Health Organization
Publicado 2013
Libro electrónico
Search Result 5
por World Health Organization
Publicado 2012
Libro electrónico
Search Result 6
por World Health Organization
Publicado 2012
Libro electrónico
Search Result 7
por World Health Organization
Publicado 2012
Libro electrónico
Search Result 8
por World Health Organization
Publicado 2011
Libro electrónico