Indicadors de competitivitat al cooperativisme agroalimentari a Catalunya (2006-2016)

El cooperativisme agroalimentari a Catalunya té una gran importància econòmica i social, així com un gran potencial, però també és un sector que està en un procés d'adaptació a nous entorns. Com una eina d'informació, en el complex procés de transformació, en aquest treball s'obtenen...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Cos Sánchez, Pilar, autor (autor), Aldaz Ibáñez, Natalia, autor, Escardíbul Ferrá, Blanca, autor, Millán Gómez, José Sebastián, autor, Moltó Aribau, Margarita, autor
Formato: Libro electrónico
Idioma:Catalán
Publicado: Barcelona : Editorial UOC 2019.
Colección:Sehen.
Materias:
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991009428844506719
Descripción
Sumario:El cooperativisme agroalimentari a Catalunya té una gran importància econòmica i social, així com un gran potencial, però també és un sector que està en un procés d'adaptació a nous entorns. Com una eina d'informació, en el complex procés de transformació, en aquest treball s'obtenen indicadors de competitivitat de les cooperatives agràries de Catalunya, en diferents àmbits com són el comercial, la internacionalització, la qualitat i la producció. Aquests indicadors, considerats conjuntament, proporcionen la posició competitiva tant de les cooperatives com del sector. El treball s'emmarca en un projecte de col·laboració entre l'Institut de Desenvolupament Social i Territorial (INDEST) i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).
Descripción Física:1 recurso en línea (156 páginas) : gráficos, tablas
Bibliografía:Incluye bibliografía (páginas153-156).
ISBN:9788412088236