El menjar al Japó

La cuina d'un país és important per conèixer la manera de ser de la seva gent. En el cas del Japó és especialment així. El peculiar paper del menjar en la religió, en les festes de cada estació o les normes a la taula en són proves magnífiques. Aquest llibre descriu amb precisió aquests aspecte...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Gómez Pradas, Muriel (-)
Formato: Libro electrónico
Idioma:Catalán
Publicado: Barcelona : Editorial UOC 2006.
Colección:Vull saber ; 44.
Materias:
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991009421408206719
Descripción
Sumario:La cuina d'un país és important per conèixer la manera de ser de la seva gent. En el cas del Japó és especialment així. El peculiar paper del menjar en la religió, en les festes de cada estació o les normes a la taula en són proves magnífiques. Aquest llibre descriu amb precisió aquests aspectes i permet entendre millor un país tan llunyà culturalment com el Japó.
Notas:Description based upon print version of record.
Descripción Física:1 online resource (109 p.)
Bibliografía:Contiene bibliografía.
ISBN:9788490293355