Alimentación, nutrición y salud ANS

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Instituto Danone, entitat editora (entitat editora)
Formato: Revista digital
Idioma:Castellano
Publicado: Madrid : Arán [1994]-2016
Materias:
Acceso en línea:Accés lliure
Accés lliure (1999-2014)
Sumari
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991006966019706719
Descripción
Publicado:Comença amb: Número 1 (1994) [versió impresa]; acaba amb: volumen 23, no. 2 (mayo/agosto 2016)
Vol. 18, núm. 1 (enero/abr. 2011)-vol. 23, núm. 2 (mayo/agosto 2016)
Descripción Física:1 recurs en línia (23 volums)
Exclusivament en versió electrònica en línia a partir del 2011, amb el mateix títol i ISSN
Frecuencia de Publicación:Quadrimestral, 2008-2016