Estudi d’implementació d’una farmàcia d’ambulant a la Vall d’Aran

En l’actualitat hi ha una alta demanda en tot el que fa referencia a la salut, així ens trobem que l’ús dels centres de salut ja siguin Centres d’Atenció Primària, hospitals o bé farmàcieses molt alta. No obstant, no tots els territoris tenen el mateix accés i disponibilitat a aquests serveis. Hi ha...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació La Salle, institució que concedeix un diploma acadèmic (institució que concedeix un diploma acadèmic)
Otros Autores: Jiménez Sallés, Neus, autor (autor), Cortada Sindreu, Airy, supervisor acadèmic (supervisor acadèmic)
Formato: Tesis
Idioma:Catalán
Materias:
Acceso en línea:Visualitzar TFM
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991006889389706719
Descripción
Sumario:En l’actualitat hi ha una alta demanda en tot el que fa referencia a la salut, així ens trobem que l’ús dels centres de salut ja siguin Centres d’Atenció Primària, hospitals o bé farmàcieses molt alta. No obstant, no tots els territoris tenen el mateix accés i disponibilitat a aquests serveis. Hi ha diverses casuístiques que de moment sembla no estar ben resoltes, o podrien estar-ho millor, sobre tot en zones on la dispersió de la població és més alta. Aquest projecte planteja la possibilitat d’implementació una farmàcia ambulant a la comarca de la Vall d’Aran, com a solució als dèficit d’atenció farmacèutica que hem detectat, tal i com l’estudi reflexa. El projecte descriu els passos que s’haurien de seguir per establir una farmàcia ambulant per tal de facilitar així l’abast als productes farmacèutics i para-farmacèutic a tota la població de la comarca, tant per la població resident, com per la població flotant (turisme essencialment, però sense oblidar els treballadors temporers). Aquest projecte es desenvolupat per la Farmacia d’Aran, negoci establert a la comarca de la Vall d’Aran, concretament a la població principal, Vielha amb la intenció de millorar el negoci i el servei al client. El projecte està elaborat basant-se en la guia dels “fonaments per la direcció de projectes (PMBOK)”
Notas:Dades obtingudes de la portada del fitxer PDF
TFM MUDP 652
Descripción Física:1 recurs en línia ( 67 pàgines)
Bibliografía:Bibliografia