Diseño e implementación de 8 paradas de mercado en un mercado de alimentación de nueva construcción

Dissenyar i implementar de 8 parades de mercat: una peixateria, una parada de menjar per emportar, un forn de pa pastisseria, una carnisseria, una xarcuteria, el bar, una fruiteria, una xocolateria en un mercat de nova construcció. El mercat de nova amb strucció és d'àmbit privat, és a Barcelon...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació La Salle, institució que concedeix un diploma acadèmic (institució que concedeix un diploma acadèmic)
Otros Autores: Cruz Cabrera, Sergio, autor (autor), Mendoza Carrasco, Mónica Susana, supervisor acadèmic (supervisor acadèmic)
Formato: Tesis
Idioma:Castellano
Materias:
Acceso en línea:Visualitzar TFM
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991006884399706719
Descripción
Sumario:Dissenyar i implementar de 8 parades de mercat: una peixateria, una parada de menjar per emportar, un forn de pa pastisseria, una carnisseria, una xarcuteria, el bar, una fruiteria, una xocolateria en un mercat de nova construcció. El mercat de nova amb strucció és d'àmbit privat, és a Barcelona capital. En el present projecte s'analitzarà en profunditat la gestió de Steakholders i el pla de comunicació.
Notas:Dades obtingudes de la portada del fitxer PDF
TFM MUDP 631
Descripción Física:1 recurs en línia (156 pàgines)
Bibliografía:Bibliografia