Les Noves tecnologies aplicades a l'alimentació factors d'acceptació i rebuig a Catalunya = Las nuevas tecnologías aplicadas a la alimentación : factores de aceptación y rechazo en Cataluña = New technologies applied to food : acceptance and rejection factors in Catalonia

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Espeitx, Elena (-)
Autores Corporativos: Agència Catalana de Seguretat Alimentària (-), Catalunya. Departament de Salut
Otros Autores: Cáceres, Juanjo
Formato: Libro electrónico
Idioma:Catalán
Publicado: Barcelona : Generalitat de Catalunya, Agència Catalana de Seguretat Alimentària 2012
Materias:
Acceso en línea:Accés lliure
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991006693449706719
Descripción
Notas:Descripció del recurs: el 12 març 2015
Descripción Física:1 recurs electrònic (192 p.)
Disponible també en format imprès