Guia pràctica de gastronomia triturada guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos = Guía práctica de gastronomía triturada : guía para preparar platos con textura modificada nutritivos y deliciosos

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: Fundació Alícia, entitat editora (entitat editora), Agència de Salut Pública de Catalunya, entitat editora, Fundació Catalunya-La Pedrera, entitat editora
Formato: Libro electrónico
Idioma:Catalán
Publicado: [Sant Fruitós de Bages] : Barcelona : Fundació Alícia 2016
Materias:
Acceso en línea:Accés lliure (català)
Accés lliure (català)
Accés lliure (castellà)
Accés lliure (castellà)
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991004660919706719
Descripción
Descripción Física:1 recurs en línia (52 pàgines)
Disponibles també en format imprès