Food processing technology principles and practice

Food Processing Technology: Principles and Practice, Fourth Edition, has been updated and extended to include the many developments that have taken place since the third edition was published. The new edition includes an overview of the component subjects in food science and technology, processing s...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Fellows, P. 1953- (-)
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: Kent : Woodhead Publishing/Elsevier Science [2016]
Edición:4th ed
Colección:EBSCO Academic eBook Collection.
Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b4607319x*spi
Search Result 1
Publicado 2022
Libro
Search Result 2
por Fellows, P. 1953-
Publicado 2017
Libro
Search Result 3
por Fellows, P. 1953-
Publicado 2009
Conectar con la versión electrónica
Libro electrónico
Search Result 4
por Fellows, P. 1953-
Publicado 2009
Libro
Search Result 5
por Fellows, P. 1953-
Publicado 2000
Libro