Drug residues in foods pharmacology, food safety, and analysis

This text presents data on the physiochemical properties, functions and metabolism, toxicological and pharmacological effects, regulatory control, antimicrobial resistance, and consumer perceptions of food residue regulation.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Botsoglou, Nikolaos A., 1946- (-)
Otros Autores: Fletouris, Dimitrios J., 1959-
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: New York : Marcel Dekker 2001.
Colección:EBSCO Academic eBook Collection Complete.
Food science and technology ; 102.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b38555840*spi
Descripción
Sumario:This text presents data on the physiochemical properties, functions and metabolism, toxicological and pharmacological effects, regulatory control, antimicrobial resistance, and consumer perceptions of food residue regulation.
Descripción Física:xv, 1194 p. : il
Formato:Forma de acceso: World Wide Web.
Bibliografía:Incluye referencias bibliográficas e índice.
ISBN:9780824745271
9780585418926
9780203903872
9781466523074