Drug residues in foods pharmacology, food safety, and analysis
This text presents data on the physiochemical properties, functions and metabolism, toxicological and pharmacological effects, regulatory control, antimicrobial resistance, and consumer perceptions of food residue regulation.
Autor principal: | |
---|---|
Otros Autores: | |
Formato: | Libro electrónico |
Idioma: | Inglés |
Publicado: |
New York :
Marcel Dekker
2001.
|
Colección: | EBSCO Academic eBook Collection Complete.
Food science and technology ; 102. |
Acceso en línea: | Conectar con la versión electrónica |
Ver en Universidad de Navarra: | https://innopac.unav.es/record=b38555840*spi |
Sumario: | This text presents data on the physiochemical properties, functions and metabolism, toxicological and pharmacological effects, regulatory control, antimicrobial resistance, and consumer perceptions of food residue regulation. |
---|---|
Descripción Física: | xv, 1194 p. : il |
Formato: | Forma de acceso: World Wide Web. |
Bibliografía: | Incluye referencias bibliográficas e índice. |
ISBN: | 9780824745271 9780585418926 9780203903872 9781466523074 |