Food microbiology fundamentals and frontiers
This essential reference emphasizes the molecular and mechanistic aspects of food microbiology in one comprehensive volume.
Autor Corporativo: | |
---|---|
Otros Autores: | , |
Formato: | Libro electrónico |
Idioma: | Inglés |
Publicado: |
Washington, DC :
American Society for Microbiology Press
[2013]
|
Edición: | 4th ed |
Colección: | EBSCO Academic eBook Collection Complete.
Reference Manual, ASM Press. |
Acceso en línea: | Conectar con la versión electrónica |
Ver en Universidad de Navarra: | https://innopac.unav.es/record=b35593805*spi |
Sumario: | This essential reference emphasizes the molecular and mechanistic aspects of food microbiology in one comprehensive volume. |
---|---|
Notas: | "American Society for Microbiology." |
Descripción Física: | xix, 1118 p. : il |
Formato: | Forma de acceso: World Wide Web. |
Bibliografía: | Incluye referencias bibliográficas e índice. |
ISBN: | 9781555818463 9781628702255 |