The Chemistry of Mycotoxins

The biological activity of mycotoxins ranges from weak and/or sometimes positive effects, such as antibacterial activity (see penicillin derivatives derived from Penicillium strains) to strong mutagenic (e. g. aflatoxins, patulin), carcinogenic (e. g. aflatoxins), teratogenic, neurotoxic (e. g. ochr...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Bräse, Stefan (-)
Autor Corporativo: SpringerLink (-)
Otros Autores: Gläser, Franziska, Kramer, Carsten, Lindner, Stephanie, Linsenmeier, Anna M., Masters, Kye-Simeon, Meister, Anne C., Ruff, Bettina M., Zhong, Sabilla
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: Vienna : Springer Vienna 2013.
Colección:Progress in the Chemistry of Organic Natural Products ; 97.
Springer eBooks.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b32991174*spi

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