Bioactive molecules in plant foods

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Uruakpa, Florence Ojiugo (-)
Formato: Libro electrónico
Idioma:Inglés
Publicado: Hauppauge, N.Y. : Nova Science Publishers 2012.
Colección:EBSCO Academic eBook Collection Complete.
Agriculture issues and policies.
Acceso en línea:Conectar con la versión electrónica
Ver en Universidad de Navarra:https://innopac.unav.es/record=b32577114*spi
Tabla de Contenidos:
  • Plant bioactives in Chinese dietary herbs / Junzeng Zhang [and others]
  • Seed storage proteins as sources of bioactive peptides / Janitha Wanasundara, P.W.M.L.H.K. Marambe
  • Bioactivity of flaxseed lignans / Farah Hosseinian, Ed S. Krol, Dave Oomah
  • Chemistry and bioactivity of food phytoalexins / Chibuike C. Udenigwe, Rotimi E. Aluko
  • Bioactivity of alkylresorcinols / Rania Agil, Farah Hosseinian
  • Seabuckthorn (Hippophae rhamnoides) and its products: a powerhouse of phytochemicals / Florence Ojiugo Uruakpa, Alphonsus Utioh.