Nutrition and the chemical senses in aging recent advances and current research needs
Autores Corporativos: | , |
---|---|
Otros Autores: | , , |
Formato: | Libro |
Idioma: | Inglés |
Publicado: |
New York :
Academy of Sciences
1989.
|
Colección: | Annals of the New York Academy of Sciences ;
561 |
Materias: | |
Ver en Universidad de Deusto: | https://oceano.biblioteca.deusto.es/primo-explore/search?query=any,contains,991005481289703351&tab=default_tab&search_scope=deusto_alma&vid=deusto |
Solicitar por préstamo interbibliotecario:
Correo
Notas: | Ponencias presentadas en la Conference on Nutrition and the Chemical Senses in Aging: Recent Advances and Current Research Needs, celebrada en Sarasota, los días 24 al 27 de abril de 1988. |
---|---|
Descripción Física: | 339 p. : il. ; 24 cm |
Bibliografía: | Bibliogr. Índice. |
ISBN: | 9780897665117 |