Knowledge aggregation from experts and customers a contribution to new product innovation with artificial intelligence techniques

La innovació de nous productes amb la participació del client, ha ajudat a reforçar el canvi de paradigma de les organitzacions cap a una lògica centrada en el client. Els beneficis de participar en la co-creació de nous productes són especialment prolífics per als clients, donant lloc al fenomen de...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: Universitat Ramon Llull. ESADE. ADE. Departament de Màrqueting (-), Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses, institució que concedeix un diploma acadèmic (institució que concedeix un diploma acadèmic)
Otros Autores: Mohanty, Pooja, autor (autor), Agell Jané, Núria, supervisor acadèmic (supervisor acadèmic), Casabayó, Mònica, 1975- supervisor acadèmic
Formato: Tesis
Idioma:Inglés
Publicado: [Barcelona] : Universitat Ramon Llull 2021
Materias:
Acceso en línea:Accés lliure
Ver en Biblioteca Universitat Ramon Llull:https://discovery.url.edu/permalink/34CSUC_URL/1im36ta/alma991009667536906719
Search Result 1
Publicado 2029
Accés lliure
Tesis
Search Result 4
Publicado 2024
Accés lliure
Tesis
Search Result 7
Publicado 2024
Accés lliure
Tesis
Search Result 11
Publicado 2024
Accés lliure
Tesis
Search Result 12
Search Result 14
Publicado 2024
Accés lliure
Tesis
Search Result 15
Publicado 2024
Accés lliure
Tesis
Search Result 16
Publicado 2024
Accés lliure
Tesis
Search Result 17
Publicado 2024
Accés lliure
Tesis
Search Result 19